Betaling

Hos WORKIS kan du velge mellom tre trygge og sikre betalingsmetoder.

- Kortbetaling – benytter man kredittkort eller debetkort ved betaling, trekkes kjøpssummen på kortet samme dag som bestillingen blir gjort.

- Klarna Faktura med 14 dagers betalingsfrist - Velger du å betale med faktura mottar du faktura på mail når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.

- Klarna Delbetaling eller konto - ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme mailadresse som er lagt inn med bestillingen.

Man må være fylt 18 år for å handle med Klarna faktura/delbetaling.

MÅ JEG OPPGI MITT PERSONNUMMER I KASSEN?

Du trenger kun å oppgi ditt personnummer hvis du velger å betale med faktura- eller delbetaling. Ved betaling med VISA eller kredittkort trenger du ikke å oppgi personnummer.

HAR ORDREN MIN GÅTT IGJENNOM?

Ordrebekreftelse sendes på epost til deg så snart ordren har gått gjennom. Om du har registrert feil epostadresse eller ikke mottar epost  kan du kontakte kundeservice på telefon, chat eller mail.

KJØPET GIKK IKKE IGJENNOM, MEN DET HAR BLITT GJORT EN RESERVASJON LIKEVEL?

Ved teknisk feil kan det skje en reservering på din bankkonto selv om ordren ikke har gått gjennom. Beløpet er da ikke trukket, bare reservert, og det frigis igjen i løpet av få dager.

HVORFOR GÅR IKKE MITT KJØP GJENNOM?

Hvis ditt kjøp ikke godkjennes når du velger å betale med faktura, kan det skyldes flere ting:

- Du er under 18 år

- Adressen du oppga er ikke din folkeregistrerte adresse

- Du har oppgitt feil personnummer

- Du har nådd din maksimale kredittgrense

Ønsker du mer informasjon? Kontakt Klarna direkte her: https://klarna-no.custhelp.com/

 

RABATTKODER

HVOR FYLLER JEG INN RABATTKODE?
Du legger inn rabattkode i handlekurven, før du kommer til kassen. Der finner du et rabattkodefelt som det står "legg inn rabattkupong", der skriver du inn koden du har og trykker på "bruk". Da vil koden aktiveres på ditt kjøp. Dette må gjøres før du trykker deg videre inn til kassen for å fullføre kjøpet ditt. 

HAR DERE NOEN RABATTKODER JEG KAN FÅ?

Aktuelle rabattkoder annonseres på sosiale medier, som Facebook, Instagram og Snapchat. De sendes også ut på mail, så vi anbefaler å melde deg på vårt nyhetsbrev for å alltid få de beste tilbudene og rabatten først.