Passion for uniforms.

Skjermbilde 2024-01-02 kl. 12.03.22.png__PID:9acbf700-662f-48f9-b835-37164d01c306
Skjermbilde 2024-01-11 kl. 11.49.59.png__PID:84126fa8-db9e-4d2a-bfce-fda94d3111a1

ØNSKER DU Å SAMARBEIDE MED OSS?

KONTAKT OSS HER

Uniformsprosjekter

WORKIS TILBYR SPESIALTILPASSEDE UNIFORMER TIL ALLE BRANSJER
Vi har varer på lager for rask levering

SERVICE

TRAVEL

CARE

Uniformen er ansiktet utad

Vi er opptatt av å ta med hele bedriften med deres verdier i utviklingsprosessen av uniformer for et best mulig resultat. De ansatte i bedriften vet best og det er viktig å utvikle noe som kan passe for alle. 

VÅRE KUNDER

Norsk design.

La deg trollbinde av god design. Med fokus på kvalitet og originalitet. Vi vet verdien av bedrifter som får utrykke seg personlig og unikt. 

Skreddersydd.

WORKIS skreddersyr uniformen utifra kundens personlige preg. Gjennom samarbeid og tett oppfølging hjelper vi bedrifter å skille seg ut, med hjelp av det lille ekstra! 

WORKIS tilbyr spesialtilpassede uniformer til alle bransjer 

WORKIS har opparbeidet seg et solid team som gjør at vi kan tilby det beste som finnes på markedet. Vi er opptatt av å ta med de ansatte i utviklingsprosessen for et best mulig resultat. De ansatte i bedriften vet best og det er viktig å utvikle noe som kan passe for alle. WORKIS brenner for å lage de mest optimale uniformene til din bedrift. Ta kontakt med oss for et spennende samarbeid.Gleder oss til å høre fra deg


WORKIS har designet og levert hele kolleksjonen til det norske flyselskapet Flyr. I denne prosessen var det viktig å gjøre oss kjent med selskapet og deres visjon før vi kastet oss inn i den spennende jobben med å utvikle den perfekte uniformen til Flyr og deres ansatte. 

WORKIS CARE

WORKIS har bygget opp kolleksjonen sin utfra at alle mennesker har ulike ønsker og behov. Vi har derfor hatt fokus på at de ulike plaggene passer godt sammen selv om de har forskjellig design og detaljer. Bestill nå i nettbutikken, eller kontakt oss dersom du ønsker å bestille flere sett din bedrift. 

Les merTil nettbutikken

TECHNICAL UNIFORMS.

MADE BETTER.

Hold deg oppdatert

Fra tid til annen vil vi gjerne sende dege-poster for å holde deg oppdatert på siste nytt